„Tineri pentru Argeș” ediția VIII

Inimoasa noastră echipă de la TNL Argeș a organizat aseară, la teatrul Victoriei din Pitești, evenimentul „Tineri pentru Argeș”, eveniment aflat la a VIII-a ediție, unde oaspeți de onoare au fost doamna președinte a PNL Argeș, Alina Gorghiu și domnul prefect Radu Perianu.

Otilia Șerban, liderul tinerilor liberali din Argeș, s-a arătat mulțumită de întreaga echipă care a contribuit la succesul evenimentului și a promis și alte acțiuni frumoase.

Zeci de tineri talentați, cu premii obținute la concursuri naționale și internaționale, au urcat pe scenă și au fost aplaudați de numerosul public.

Trupa de Street dance Overdore, Andreea Nițu de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, Maya Bold- Școala Gimnazială „Vintilă Brătianu”, Anastasia Stanciu de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, Iustina Oprea elevă la Colegiul Național „Alexandru Odobescu”, Andreea Stanciu, Blăguță Mara de la Colegiul Național „Alexandru Odobescu”, Maria Băncilă de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, Andra Maria Ghiță de la Colegiul Național „Alexandru Odobescu, Izabela Călina de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”, Ariana Pînzari – Școala Gimnazială „Ion Pillat”, Băltărețu Cerasela și Nedelcu Roxana de la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești au fost protagoniștii serii care au primit diplome pentru prestația lor valoroasă. Felicitări tuturor!