Școala Politică a Organizațiilor TNL de pe Valea Crișului Repede

Ieri a avut loc, la Aleșd, Școala Politică a Organizațiilor TNL de pe Valea Crișului Repede. Un eveniment născut din dorința tinerilor liberali bihoreni de a aprofunda studiul politic într-o manieră cât mai aplicativă.

Obiectivele evenimentului au fost promovarea implicării politice și publice a tinerilor liberali, dar și înțelegerea teoretică a valorilor reprezentante de Partidul Naţional Liberal.

În cadrul Școlii Politice, dl. Lect. Univ. Dr. Ovidiu Vaida a susținut un curs de Introducere în Științe Politice unde a evidențiat aspecte cheie ale domeniului politic, dar și o trecere rapidă descriptivă prin valorile ideologice ale principalelor partide din România. Școala Politică s-a încheiat printr-o simulare de dezbatere TV (role play) în care patru dintre colegii noștri și-au asumat rolul de lideri politici și au dezbătut subiecte de interes public.

Au onorat prin prezența dumnealor: Dl. Prefect Dumitru Țiplea, Dna. Senator Arina Moș, Dl. Vicepreședinte al CJ Bihor Mircea Mălan, Dl. Primar al Orașului Aleșd Ioan Todoca, Dna. Director a Bibliotecii Județene Ancuța Florina Șchiop și Dl. Primar al Comunei Oșorhei Ioan Gligor.