Școala Informală de Lideri Oradea – ediția III

Cu titlul generic „Mind(set)!”, workshop-ul susținut de psiholog Ioana Drugaș a adus în atenția participanților importanța credințelor și atitudinilor utile în progresul personal și profesional. Conceptul de growth mindset și-a găsit exemplificări în experiențele personale ale participanților, stimulând astfel procesul de autocunoaștere. „Cum învinge voința puterea rigidității?”, a fost o întrebare la care participanții au găsit răspunsuri în cadrul workshop-ului „Mind(set)”, prin exerciții și jocuri interactive și introspective.

În a treia ediție a Școlii Informale de Lideri, tinerii participanți la evenimentul organizat de CSL Bihor și de TNL Oradea au reflectat la propriile valori, ambiții, sau calități, s-au amuzat și și-au deschis sufletul în fața colegilor lor învățând să își învingă temerile și să gândească pozitiv despre ei înșiși și despre cei din jurul lor. M-am bucurat să fiu alături de ei și să simt din nou energia pe care o dau ambiția și inocența tinereții.

O experiență de dezvoltare personală pentru care îi mulțumim Ioanei Drugas. Îi mulțumim și senatorului Adrian Hatos pentru sprijinul oferit în organizarea edițiilor Școlii Informale de Lideri Oradea.