Peste 750 de membri TNL au donat 338 de litri de sânge

Peste 750 de membri ai Tineretului Național Liberal au donat astăzi sânge în România, în toate municipiile reședință de județ și în municipiul București. Într-o perioadă în care cantitățile de sânge din spitalele din România se află la un nivel extrem de scăzut, am înțeles cu toții importanța și simplitatea actului voluntar de a dona sânge și de a-i sprijini astfel pe cei a căror viață depinde de acesta.

Într-o mobilizare fără precedent, ne-am alăturat eforturilor medicilor și ale personalului din centrele de transfuzii sanguine și am îndemnat și alte persoane să se alăture acțiunii noastre, în această zi de weekend, pentru a face – împreună – un mare bine României. BlooDoChallenge ne-a sprijinit în acest demers, promovând acțiunea noastră către donatorii înregistrați în aplicația lor. Astfel, în cadrul campaniei #TNL, s-a donat astăzi un total de 338 de litri de sânge, provenind de la peste 750 de donatori, cărora dorim să le adresăm cele mai sincere mulțumiri.

În România este nevoie de 1.000 de litri de sânge zilnic, iar prin cei 450 de ml de sânge donat de fiecare persoană se pot salva viețile a trei persoane, ceea ce înseamnă că acțiunea TNL de astăzi a avut impact asupra ̦.
Împreună, facem bine României!