Iepurașul liberal în Gilău

Am pornit dis-de-dimineață înspre Păltinei, comuna Gilău, pentru a aduce un strop de bucurie în casele a unor familii mai greu încercate.

Ca în fiecare an în preajma sărbătorilor, noi, tinerii din TNL Cluj și TNL Cluj-Napoca, ne propunem să ne implicăm și în acțiuni sociale de ajutorare a persoanele care au nevoie de mai mult sprijin pentru a face față greutăților zilnice. Am pregătit pachete cu alimente și produse necesare pentru masa de Paște dar și pentru traiul zilnic. Celor 6 copilași le-am dăruit rechizite și jocuri educative potrivite vârstei lor, astfel încât bucuria sărbătorilor să fie cu adevărat resimțită de toți membrii familiei.

Mulțumim domnului Topan Gelu, primarul comunei Gilău pentru că ne-a fost alături în acest demers. Știm că orice sprijin este realmente venit și de aceea răspundem oricând pozitiv atunci când putem să facem un bine.

Sfintele sărbători de Paşte să vă aducă tuturor linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii.