Ediția a IX-a a Programului de Internship al Guvernului României

Astăzi a avut loc deschiderea oficială a Programului de Internship al Guvernului României, ediția a IX-a, în prezența Prim-Ministrului Nicolae Ionel Ciucă.

Mara Mareș, președinte TNL și Consilier de Stat în Cancelaria premierului: „În calitate de coordonator al programului, cred foarte mult în oportunitatea pe care acest program o creează atât pentru interni, cât și pentru instituțiile publice.

Pe lângă cunoștințele și deprinderile pe care și le vor însuși timp de două luni, cei 150 de interni vor oferi un feedback direct și cuprinzător despre ceea ce au văzut, citit, făcut și simțit în instituțiile publice. Instituțiile publice au șansa și interesul să fie deschise, să primească și să implementeze ideile și spiritul inovativ al internilor.

Numai dacă ne aplecăm asupra generației tinere vom putea moderniza și digitaliza administrația în mod eficient.
Le doresc succes internilor și le transmit că, indiferent dacă vor urma o carieră în zona publică sau cea privată, important este să țintească înspre a fi cei mai buni în domeniul lor, și mai ales, înspre a lăsa lucrurile măcar puțin mai bune decât le-au găsit, oriunde vor alege să facă carieră.

Le mulțumesc pentru implicare colegilor din Guvern, respectiv dlui. Marian Neacșu, Secretarul General al Guvernului, dlui. Dan Anghel, Consilier onorific și dnei. Manuela Mureșan, președinta Comisiei de gestionare a programului de internship, precum și tuturor persoanelor care au depus eforturi în realizarea Programului Oficial de Internship al Guvernului României.”