Căsuţe cu cărţi şi mini-biblioteci în aer liber în Crângul Petrești

Căsuţe cu cărţi şi mini-biblioteci în aer liber în Crângul Petrești, proiect organizat de Tineretul Național Liberal Vrancea.

Începând de astăzi, vrâncenii care aleg să se bucure de o plimbare în aer liber în mijlocul naturii, bucurându-se de frumusețea Zonei de Agrement din Crângul Petrești, se pot relaxa citind o carte alături de cei mici. Totodată, copiii se pot relaxa și bucura desenând cărțile de colorat puse la dispoziție în cele două căsuțe de lemn.

Orice persoană care va dori să doneze cărţi pentru aceste mini-biblioteci o va putea face lăsându-le în căsuţele din parc, pentru a împărtăși cartea preferată.

Claudiu Matei, președinte TNL Vrancea: „Alături de colegii din cadrul TNL Vrancea am inaugurat astăzi două mini-biblioteci, sub formă de căsuțe de lemn, amplasate în Crângul Petrești, în cadrul proiectului „Biblioteca în aer liber”. Astfel, ne dorim să venim în sprijinului iubitorilor de lectură în aer liber, a părinților și copiilor, deopotrivă.

Căsuțele cu cărți au fost amplasate în zona de joacă pentru copii și lângă băncile de pe aleea principală. Oricine va dori să doneze cărţi pentru aceste mini-biblioteci o va putea face lăsându-le în căsuţele din parc. Prin acest eveniment derulat de TNL Vrancea dorim să încurajăm lectura în aer liber, în spaţiile publice și să încurajăm schimbul de cărţi între oameni, pentru promovarea cititului. Îndemnăm toti cititorii să păstreze în condiții bune cărțile și să dăm dovadă de responsabilitate față de bunurile comune”.