Campania națională „TNL goes GREEN! Curățăm România, județ cu județ”, a avut loc astăzi în toată România!

Peste 2.000 de tineri liberali și-au unit eforturile, pe 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător: să atragă atenția asupra importanței protejării mediului prin acțiuni de ecologizare pe tot teritoriul României. Mobilizarea de proporții a tinerilor liberali din toate județele țării a rezultat în peste 20 tone deșeuri colectate.

Scopul campaniei naționale conduse de Tineretul Național Liberal a fost să reducă cantitatea de deșeuri depozitate iresponsabil în diferite zone ale țării și să crească gradul de conștientizare asupra consecințelor grave pe care nerespectarea măsurilor de reducere a cantităților de deșeuri o are asupra mediului. Este important să fim implicați și să asigurăm un viitor sustenabil pentru generațiile următoare.

Mara Mareș, președintele TNL: „Tineretul Național Liberal continuă acțiunile care pot genera schimbare în toată țara. De această dată am ales să ne implicăm de Ziua Mondială a Mediului Înconjurător într-o acțiune care vizează protejarea mediului înconjurător prin colectarea deșeurilor depozitate iresponsabil. Avem datoria, ca tineri liberali, să fim prezenți și activi în comunitățile în care activăm și să ne implicăm în combaterea acestor probleme prezente pe orice agendă națională și internațională. Am apelat și la instituții de profil care să vină în sprijinul acțiunii cu informații tehnice, astfel încât să avem și o componentă educațională. Îndemnăm cetățenii să dea dovadă de spirit civic și să păstreze curățenia. Protejarea mediului este datoria noastră, a tuturor.”