Cafenea liberală la Buzău

Antreprenoriatul nu poate fi învățat cu adevărat doar într-un cadru formal, deoarece presupune un amplu efort de autoeducare, iar informațiile necesare desfășurării cu succes a activității de business trebuie reunite din mai multe surse.

Luând în considerare aceste aspecte, TNL Buzău lansează modulul “Pregătit și motivat în antreprenoriat” ce se va desfășura în cadrul Cafenelei Liberale. Prima ediție din cadrul acestui modul “Setează-ți mintea pentru business”, are ca obiective dezvoltarea competențelor antreprenoriale, de relaţionare cu mediul economico-social, încurajarea creativității în business şi adecvarea demersurilor la particularităţile pieței. Astfel, vei putea să îți valorifici potenţialul şi, în perspectivă, îți vei putea gestiona eficient propria afacere.

Vom pătrunde în tainele antreprenoriatului alături de invitata noastră, Hildegard Brandl, cu o experiență de peste 17 ani de business, fiind: owner al biroului de arhitectură UNITH2B Architects, implicată în proiecte precum “Adoptă un Sat” sau “RePatriot”, din cadrul Romanian Business Leaders, membru AHK – Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, membru fondator RoBeLo (Romanian Best Locations) și The Makers SRL.

Când? Joi, 27 aprilie 2023, de la orele 18:00.
Unde? Sophia Brasserie & Café Buzău, situată pe bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 2, Buzău.